Skip to main content

Aktiviteter

Dagali Opplevelser

Dagali Opplevelser tilbyr deg morsomme aktiviteter og spennende naturopplevelser hele året. Her kan man utforske alt fra rafting og gokart om sommeren, til snøscootersafari og bilslalom på snøbane om vinteren. De kan også skape skreddersydde arrangementer for større grupper som firmaer, skoler og utdrikningslag.

Snøscooter safari, snøscooter på bane, is-karting, isbanekjøring, vinterpaintball, rafting, elvebrett, gokart, paintball

Kjøp Gavekort

Bygdeveien 185 3588 Dagali

Dagali Fjellpark

Dagali skisenter, et av de mindre alpinanleggene i Norge, byr på en unik opplevelse som absolutt er verdt et besøk. Med en 1150 meter lang T-krok heis, åpner anlegget opp for fem varierte alpinbakker fra toppen av bakken. Et godt utstyrt barneområde, komplett med eget tautrekk (babyheis) og en dedikert barnebakke, gjør stedet familievennlig. Alle alpinbakkene blir grundig preparert daglig, og heisoperatørene står alltid klar til å hjelpe deg på heisen. På kalde dager inviterer kafeen til oppvarming og avslapning, mens den lokale skiutleien gir deg tilgang til nødvendig utstyr. Dagali skisenter har Norges lengste preparerte akebakke med heis. Her kan du leie kjelker med ratt og effektive bremser, og oppleve fart på opptil 70 kilometer i timen på rett føre. Ta sjansen til å oppleve aking under stjernene eller mot en fargerik solnedgang med en hodelykt som følgesvenn. Dagali skisenter gir deg muligheten til å skape minnerike øyeblikk i vakre omgivelser.

Skisenter, kjelkebakke, snøkiteing, Firmatur, utdrikkningslag og Familie.

Kjøp Gavekort

Perstulvegen 100, 3588 Dagali

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.